Zangcoach Annette geeft zangles in popmuziek en leert je op een moderne toegankelijke wijze zingen.

 

De lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen, niet te veel moeilijke termen maar duidelijke taal. Zingen wordt vaak als zweverig gezien maar bij Annette is dat niet het geval. Zingen is niet alleen voor tieners, zoals weleens gedacht wordt, maar kinderen vanaf een jaar of 7 tot mensen die de 70 gepasseerd zijn kunnen komen zingen. De lessen worden ook op de wensen van de leerlingen aangepast. Dus er zijn nooit liedjes verplicht om te zingen. Als iemand op les komt om de nummers van zijn of haar band of koor te leren dan werken we daaraan. We gaan wel altijd kijken welke muzieksoort er bij welke stem past. Soms wil iemand alleen rocknummers zingen terwijl de stem veel beter uitkomt in b.v. een meer jazzy repertoire. We bekijken de mogelijkheden en proberen van alles uit. We beginnen altijd met het opwarmen van de stem en doen oefeningen om de juiste zangtechniek aan te leren en te verbeteren.

 

 

 

Persoonlijke aandacht is heel belangrijk met zangles, daarom zijn de lessen individueel of met 2 personen mogelijk. De lessen duren een half uur, voor 2 personen een uur. Er worden ook individuele lessen van een uur gegeven. Groepslessen en projecten zijn mogelijk op aanvraag.

 

De zangleerlingen worden begeleid door begeleidings banden, die er in alle genres aanwezig zijn, waardoor iedereen muziek uit kan kiezen, die hij of zij leuk vindt, want je bent nu eenmaal het meest gemotiveerd als je bezig bent met iets dat je echt leuk vindt.

 

Op zaterdag 16 maart 2024 gaan we weer een leerlingendag houden in de Cultuurschuur in Monster.

We beginnen om 14.00 uur, de zaal gaat om 13.30 uur open. Entree € 6,-  koffie/thee inbegrepen

Kom gezellig kijken , we gaan er een feestje van maken!

 

 

 

 

Kareltje Mahieu, een zangleerling van Zangschool Annette, die hier op de afbeelding staat
was op zaterdag 14 maart 2015 te zien bij de blind auditions van de Voice Kids.
Iedereen draaide voor hem en later was hij te zien bij the battles.